Uitbesteden is voor ons te duur. AVG-support.nl is begrijpelijk zodat ik het voor een groot deel zelf kan doen. En uitleggen. Dat is ook belangrijk, want iedereen in de vereniging moet zich er a an houden.

Amersfoorts Jeugdorkest

Amersfoorts Jeugdorkest

AVG-support zorgde voor nog meer bewustwording. We dachten dat we al goed bezig waren, maar door alle stappen in het stappenplan kwamen we erachter dat we sommige dingen nog niet goed op de rit hadden.

Dolfijn Begeleide Vakanties

Dolfijn Begeleide Vakanties

AVG. Eerst zag ik door de bomen het bos niet meer. Het programma gaf begrijpelijke uitleg per stap, waar – door het in de praktijk meeviel. Wat een opluchting! 

VVE Pinksterbloemplein

VVE Pinksterbloemplein

Kan ik ook kiezen voor per maand factureren?

Onze abonnementen worden jaarlijks gefactureerd. Onze abonnementen zijn zorgvuldig samengesteld om organisaties doorlopend te ondersteunen bij het voldoen aan de AVG, inclusief belangrijke updates en veranderingen binnen de wetgeving. We focussen op een langetermijnrelatie met onze klanten om continuïteit en compliance te waarborgen.

Wat zijn de voordelen van het AVG OK-vignet?

Het AVG OK-vignet is een visueel bewijs dat je organisatie voldoet aan de AVG. Het is gratis beschikbaar voor gebruikers van AVG-support die het stappenplan succesvol hebben doorlopen en aan alle voorwaarden voldoen. Het plaatsen van dit vignet op je website toont aan klanten en bezoekers dat je privacy en gegevensbescherming serieus neemt, wat vertrouwen wekt en de reputatie van je organisatie versterkt.

Kan ik mijn medewerkers ook betrekken bij AVG-support?

Ja, het betrekken van je medewerkers is niet alleen mogelijk, maar wordt ook ten zeerste aanbevolen. Onze online werkomgeving biedt specifieke videotrainingen voor medewerkers over de AVG, om bewustwording en begrip van de AVG binnen je organisatie te vergroten. Daarnaast bieden we support (telefonisch en via mail) bij het gebruik van de online werkomgeving, waardoor het gemakkelijker wordt om samen te werken.

Wat gebeurt er als ik het stappenplan heb voltooid?

Nadat je het stappenplan binnen de online werkomgeving volledig hebt doorlopen en aan een aantal voorwaarden hebt voldaan, kom je in aanmerking voor het AVG OK-vignet. Dit vignet kun je op je website plaatsen om te laten zien dat je de privacy van je klanten serieus neemt en aan de AVG voldoet. Het biedt een extra laag van vertrouwen en transparantie richting je klanten.

Is juridische kennis nodig om de online werkomgeving te doorlopen?

Nee, juridische kennis is niet noodzakelijk. De online werkomgeving is ontworpen met het oog op gebruiksgemak en biedt begrijpelijke uitleg per stap. Dit maakt het mogelijk voor iedereen, ongeacht hun juridische achtergrond, om de AVG binnen hun organisatie toe te passen en aan alle eisen te voldoen.

Is er een helpdesk aanwezig?

Ja, er is een helpdesk beschikbaar voor gebruikers van AVG-support. Onze klantenservice biedt ondersteuning via zowel telefonisch contact als e-mail. Wij staan klaar om je te helpen met vragen of problemen die je tijdens het gebruik van de online werkomgeving tegenkomt, inclusief hulp bij datalekken en andere AVG-gerelateerde zaken.