AVG & Security Awareness Training

Onze support heb je!

Voorkom datalekken door menselijke fouten

Voorkom datalekken door menselijke fouten

Wist je dat een groot deel van de datalekken wordt veroorzaakt door menselijke fouten? Daarom is bewustwording en training van medewerkers zo belangrijk.

Met onze uitgebreide oplossing voor AVG & Security Awareness zijn medewerkers snel én continu op de hoogte van de laatste dreigingen.

AVG & Security Awareness

AVG & Security Awareness

Het is best een uitdaging om je medewerkers continu te trainen en testen. Dat vereist tijd, middelen, en voortdurende aandacht om effectief te zijn. Onze AVG & Security Awareness oplossing helpt je.

  • Je nodigt je medewerkers uit en het platform doet de rest zodat jij er geen omkijken meer naar hebt.
  • Onze trainingen zijn ontwikkeld door privacy- en security experts en zijn praktisch toepasbaar zonder ingewikkeld jargon.
  • Onze Awareness oplossing is een systeem dat medewerkers regelmatig herinnert, traint en hun kennis toetst. Hierdoor blijft bewustwording rond de AVG en databescherming een voortdurend proces.
Voordelen van onze training

Voordelen van onze training

De kern van ons programma bestaat uit videotraining gevolgd door vragen, die kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van een organisatie.

  • Direct bruikbare tips en technieken
  • Flexibel leren op eigen tempo
  • Meertalige ondersteuning voor internationale organisaties
  • Aanpasbare visuele aspecten om aan te sluiten bij de huisstijl van de organisatie
  • Dashboards voor deelnemers, team managers en awareness manager
Praktisch toepasbaar

Direct bruikbare tips en technieken om meteen toe te kunnen passen.

Zonder jargon

Ontwikkeld door experts, gericht op helderheid en eenvoud.

Flexibel leren

Leren op eigen tempo en makkelijk bijhouden van de voortgang.

Download Brochure

AVG-support.nl heeft de door jou verstrekte gegevens nodig om contact met je op te nemen over onze producten en diensten. Bekijk ook ons privacybeleid.

Laten we bespreken hoe wij jou kunnen helpen

Laten we bespreken hoe wij jou kunnen helpen

Bespreek tijdens een meeting met onze AVG-expert hoe jij AVG & Security Awareness kunt toepassen binnen jouw organisatie.

Neem contact op

Veelgestelde vragen

Wat is AVG & Security Awareness training?

AVG & Security Awareness training is een programma dat medewerkers leert hoe ze persoonsgegevens moeten beschermen en hoe ze bewust kunnen omgaan met digitale veiligheid. Dit helpt organisaties om AVG-compliant te blijven en het risico op datalekken en cyberaanvallen te verminderen.

Waarom is regelmatige training belangrijk?

Regelmatige training is cruciaal omdat digitale dreigingen en AVG-regelgeving voortdurend veranderen. Door medewerkers regelmatig te trainen, blijft hun kennis up-to-date en zijn ze beter voorbereid op nieuwe risico’s en uitdagingen.

Wat maakt jullie AVG & Security Awareness oplossing uniek?

Onze oplossing automatiseert het herinneren, trainen en toetsen van medewerkers. Hierdoor wordt training een doorlopend proces, afgestemd op de laatste digitale en wettelijke veranderingen, zonder dat constante handmatige opvolging nodig is.

Hoe kan ik de training aanpassen aan mijn organisatie?

Onze training is flexibel en aanpasbaar. We bieden standaard modules, maar kunnen ook op maat gemaakte inhoud ontwikkelen die specifiek is afgestemd op de behoeften en het risicoprofiel van jouw organisatie.

Wat zijn de voordelen van een doorlopende training?

Doorlopende training zorgt ervoor dat medewerkers altijd op de hoogte zijn van de nieuwste bedreigingen en best practices. Dit helpt om een cultuur van privacybewustzijn te creëren, waardoor de kans op menselijke fouten en datalekken vermindert.

Hoe meet ik de voortgang van mijn medewerkers?

Ons systeem biedt gedetailleerde dashboards waarmee je de voortgang en prestaties van individuele medewerkers, teams en afdelingen kunt volgen. Hierdoor heb je altijd inzicht in de mate van bewustzijn en compliance binnen jouw organisatie.