AVG ondersteuning voor grote organisaties

Onze support heb je!

1.
Plan een meeting met een AVG Expert

We brengen samen in kaart wat er nodig is om AVG-compliant te worden.

2.
Kies de begeleiding die bij jou past

Wil je dat wij alles uit handen nemen of wil je juist meer zelf doen? Alles is mogelijk.

3.
Voldoe aan de AVG en blijf compliant

Samen zorgen we dat je organisatie AVG-compliant wordt en blijft.

Krijg persoonlijke begeleiding op maat met het AVG Pluspakket

Krijg persoonlijke begeleiding op maat met het AVG Pluspakket

Ontbreekt het jou aan tijd of expertise om de AVG in je (middel)grote organisatie te regelen? Ontvang persoonlijke begeleiding op maat met het Pluspakket van AVG-support.nl. Zo zorg je voor een soepele en effectieve AVG-implementatie binnen jouw organisatie.

Aan de AVG (blijven) voldoen is een stevige klus

Aan de AVG (blijven) voldoen is een stevige klus

Het is veel werk om alle gegevensverwerkingen in grotere organisaties te identificeren, documenteren en beheren.

Vaak is privacygevoelige informatie verspreid over verschillende afdelingen en systemen, het is lastig om dat allemaal in kaart te brengen en vast te leggen.

Veel datalekken ontstaan door menselijke fouten. Het kost veel tijd om medewerkers bewust te maken en te trainen op het gebied van AVG.

Het vereist veel kennis en expertise om risicoanalyses en interne en externe audits te organiseren.

Daarom bieden wij het AVG Pluspakket. Met onze persoonlijke begeleiding en uitgebreide AVG-ondersteuning zorg je dat jouw organisatie AVG-compliant is.

Stel zelf jouw AVG Pluspakket samen

Stel zelf jouw AVG Pluspakket samen

Bij AVG-support begrijpen we dat elke organisatie uniek is. Om AVG-compliant te worden bieden wij het AVG Pluspakket dat je helemaal zelf kunt samenstellen. Of je het volledig aan ons wilt uitbesteden, een deel zelf wilt doen, of iets daartussenin, het is allemaal mogelijk. 

Bijvoorbeeld:

  • Samen met een AVG-expert aan de slag om AVG-compliant te worden of geheel uitbesteden
  • Hulp door een Functionaris Gegevensbescherming op afstand om AVG-compliant te blijven
  • Een online werkomgeving om de volledige privacy administratie voor je organisatie in vast te leggen en te onderhouden
  • De standaard opleiding voor medewerkers, of training op maat gemaakt voor jouw organisatie via onze awareness module (binnenkort)
Flexibel

Pas het pakket aan op de specifieke behoeften van jouw organisatie.

Deskundig

Krijg de juiste begeleiding op de gebieden waar het nodig is.

Efficiënt

Betaal alleen voor de diensten die je nodig hebt.

Kies jouw maatwerkopties:

Laten we bespreken hoe wij jou kunnen helpen

Laten we bespreken hoe wij jou kunnen helpen

Bespreek tijdens de meeting met onze AVG-expert welke elementen je zelf wilt oppakken en waar je graag onze professionele begeleiding bij ontvangt. Begin vandaag nog met het samenstellen van jouw persoonlijke AVG Pluspakket voor een soepele en effectieve AVG-implementatie binnen jouw organisatie.

Neem contact op

Veelgestelde vragen

Wat is het AVG Pluspakket?

Het AVG Pluspakket is een op maat gemaakte dienst die persoonlijke begeleiding biedt voor de implementatie en naleving van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) binnen (middel)grote organisaties. Het pakket is flexibel en kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van jouw organisatie.

Hoe werkt het samenstellen van een AVG Pluspakket?

Bij het samenstellen van een AVG Pluspakket kun je kiezen uit verschillende diensten en ondersteuning op maat. Dit kan variëren van volledige uitbesteding van AVG-taken tot gedeeltelijke ondersteuning. Samen met een AVG-expert bepaal je welke begeleiding en diensten het beste passen bij de behoeften van jouw organisatie.

Wat houdt de persoonlijke begeleiding in het AVG Pluspakket in?

De persoonlijke begeleiding binnen het AVG Pluspakket omvat ondersteuning van een AVG-jurist en een Functionaris Gegevensbescherming (FG) op afstand. Dit kan variëren van advisering over AVG-compliance en bewustwording binnen de organisatie tot het opstellen en controleren van verwerkingsregisters, verwerkersovereenkomsten, privacy documenten, en meer.

Welke voordelen biedt het AVG Pluspakket?

Het AVG Pluspakket biedt flexibiliteit, optimale begeleiding, kostenbesparing, en efficiëntie. Je krijgt ondersteuning op de specifieke gebieden waar het nodig is, betaalt alleen voor de diensten die je nodig hebt, en profiteert van een op maat gemaakt pakket dat aansluit bij de processen van jouw organisatie.

Kan ik ook kiezen voor specifieke onderdelen van het AVG Pluspakket?

Ja, je kunt kiezen voor specifieke onderdelen van het AVG Pluspakket die aansluiten bij de behoeften van jouw organisatie. Bijvoorbeeld, je kunt kiezen voor basale ondersteuning voor AVG-administratie, uitgebreide documentatiesets, of gespecialiseerde training en audits.

Hoe kan ik een afspraak maken voor meer informatie over het AVG Pluspakket?

Je kunt eenvoudig een afspraak maken door contact op te nemen via de website. Plan een meeting met een AVG-expert om advies op maat te ontvangen en te bespreken welke elementen van het AVG Pluspakket het beste passen bij jouw organisatie.

Wat zijn de kosten van het Pluspakket?

Dit hangt er af van de ondersteuning die je wilt krijgen en wat je zelf als organisatie wilt en kunt doen. Voor informatie over prijzen en abonnementen, neem contact op tijdens de geplande meeting met onze AVG-expert.

Hoe verschilt het Pluspakket van de andere pakketten van AVG-support?

Het Pluspakket biedt een online werkomgeving voor de vastlegging van de gehele AVG-administratie, persoonlijke begeleiding, uitgebreide documentatie, en een AVG-jurist op locatie, in tegenstelling tot de “doe-het-zelf” pakketten.