Train je personeel met de AVG Opleiding

Inbegrepen bij je abonnement!

Train je personeel met de AVG Opleiding

Train je personeel met de AVG Opleiding

Je medewerkers moeten op de hoogte zijn van de laatste AVG-richtlijnen. Met onze videotraining kunnen zij zich snel en gemakkelijk laten informeren.

De meeste datalekken ontstaan doordat medewerkers onbedoeld privégegevens delen. Je kunt dit voorkomen door je medewerkers hier bewust van te maken. Met onze videotraining kunnen zij snel en gemakkelijk kennis op doen en zijn zij op de hoogte zijn van de laatste AVG-richtlijnen.

Probeer 30 dagen gratis
Snel en effectief

De AVG Opleiding bestaat uit korte video’s met vragen die moeten worden beantwoord.

Direct beschikbaar

De training is onderdeel van het AVG-support abonnement en kan meteen worden gestart.

Voor iedereen

Je vaste, tijdelijke en nieuwe medewerkers snel getraind in privacyzaken.

Feedback van deelnemers

Ik vond de AVG-opleiding heel leerzaam. Wat ik prettig vond was dat er korte video’s werden gebruikt om de complexe wetgeving uit te leggen. Hierdoor kon ik de informatie beter begrijpen en onthouden.

Martin van Dam

Martin van Dam

Voor ik aan de AVG-opleiding begon, wist ik nauwelijks iets over de AVG-wetgeving. De cursus heeft me stap voor stap door de complexe materie geleid. Ik weet nu beter wat ik moet doen om compliant te zijn.

Anna van den Berg

Anna van den Berg

De video’s maakten de stof begrijpelijk en toepasbaar. Ik vond het ook prettig dat ik in mijn eigen tempo kon leren en de video’s zo vaak kon bekijken als nodig was om de informatie volledig te begrijpen.

Mark de Groot

Mark de Groot

Waarom is AVG-training belangrijk?

Zo kun je de training volgen

Zo kun je de training volgen

Als je al een account hebt bij AVG-support kun je direct de AVG-Opleiding activeren. Log in en ga naar de tegel: AVG-Opleiding.

Heb je nog geen abonnement? Maak dan eerst een gratis proefaccount aan. Met het proefaccount kun je AVG-support een maand kosteloos uitproberen en ook direct de opleiding volgen.

Maak een proefaccount aan

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de AVG Opleiding aanbieden aan mijn medewerkers?

Dat is heel makkelijk en je hoeft er niets voor te installeren. De AVG Opleiding is onderdeel van AVG-support.nl. Je kunt meteen beginnen met het uitnodigen van je medewerkers. Er wordt een bijdrage gevraagd per medewerker. Dit zal verwerkt worden in jouw abonnement op AVG-support.nl.

Waarom is een AVG Opleiding belangrijk voor mijn organisatie?

Het is belangrijk dat alle medewerkers van een organisatie op de hoogte zijn van de AVG-regels en wat er van hen wordt verwacht om persoonsgegevens te beschermen. Het niet naleven van de AVG-regels kan leiden tot boetes en reputatieschade voor een organisatie.

Wie moet de AVG Opleiding volgen?

Alle medewerkers die betrokken zijn bij het verwerken van persoonsgegevens, of het nu gaat om klantgegevens of gegevens van werknemers, moeten de AVG Opleiding volgen. Dit omvat alle niveaus van medewerkers, van management tot administratief personeel.

Wat zijn de voordelen van het volgen van een AVG Opleiding?

Medewerkers die een AVG Opleiding hebben gevolgd, hebben een beter begrip van de privacyregels en kunnen beter bijdragen aan de bescherming van persoonsgegevens. Dit vermindert het risico op gegevensinbreuken en kan de reputatie van een organisatie verbeteren.

Hoe vaak moeten medewerkers de AVG Opleiding volgen?

Het is raadzaam om medewerkers regelmatig te trainen om hen op de hoogte te houden van eventuele wijzigingen in de AVG-regels en hen te herinneren aan hun verantwoordelijkheden. Dit kan jaarlijks of halfjaarlijks zijn, afhankelijk van de organisatie en de aard van de gegevensverwerking.