AVG-Programma wordt AVG-support.nl

Nieuwe naam, dezelfde betrouwbare dienstverlening

Met trots kondigen we aan dat AVG-support.nl vanaf nu verder gaat onder de naam AVG-support.nl. Deze naamsverandering weerspiegelt onze uitgebreide dienstverlening en onze rol als betrouwbare partner op het gebied van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Waarom AVG-support.nl?

De nieuwe naam sluit beter aan bij wat wij doen: we bieden uitgebreide ondersteuning op alle gebieden van gegevensbescherming. Onze diensten omvatten juridische ondersteuning, trainingen, en praktische hulp via onze helpdesk. Of je nu hulp nodig hebt bij de implementatie van de AVG, vragen hebt over gegevensbescherming, of advies zoekt van onze functionaris gegevensbescherming op afstand, AVG-support.nl is er om te helpen.

Wat betekent dit voor jou?

Onze naamsverandering heeft geen impact op de kwaliteit en toegankelijkheid van onze diensten. Alle bestaande diensten zoals het AVG-OK vignet, onze trainingen, en andere tools blijven ongewijzigd. Ook blijven je inloggegevens en de manier waarop je onze website gebruikt hetzelfde. De nieuwe naam zal de komende weken zichtbaar zijn in onze communicatie, op onze website, en in onze e-mails.

Toekomstige stappen

We kijken met enthousiasme uit naar deze nieuwe fase en zijn dankbaar voor het vertrouwen dat onze gebruikers in ons hebben gesteld. Of je nu al gebruiker bent of voor het eerst kennismaakt met onze diensten, we staan klaar om je te ondersteunen bij al je AVG-gerelateerde vragen en behoeften.

Contactinformatie

Voor meer informatie of vragen kun je contact met ons opnemen via onze helpdesk of een bericht sturen. Samen zorgen we ervoor dat jouw organisatie AVG-compliant blijft.

Meer nieuws

Vinted krijgt miljoenenboete voor schending AVG-regels

Het kledingplatform Vinted heeft een boete van bijna 2,3 miljoen euro gekregen van de Litouwse privacytoezichthouder SDPI. Het bedrijf heeft de Europese AVG-privacywet overtreden door niet goed om te gaan met verzoeken van gebruikers om hun persoonlijke gegevens te verwijderen. Lees meer

Recente datalekken en praktische tips om ze te voorkomen

Datalekken zijn nog steeds een groot risico en kunnen elke organisatie treffen. Hier zijn drie recente voorbeelden die laten zien waarom we altijd alert moeten blijven op het beschermen van persoonlijke gegevens. Lees meer

Hoe zorg je voor AVG-bewustwording binnen je organisatie?

Het naleven van de AVG is een gezamenlijke inspanning van iedereen in de organisatie. Maar hoe betrrek je medewerkers of vrijwilligers hierbij? In dit artikel delen we praktische tips en methoden om de AVG-bewustwording binnen jouw organisatie te vergroten.  Lees meer