Gratis toegang tot AVG-Opleiding voor alle gebruikers

We zijn blij om aan te kondigen dat onze AVG-Opleiding nu standaard en zonder tijdslimiet gratis beschikbaar is voor alle gebruikers van AVG-support.nl!

Wij begrijpen dat het naleven van de AVG essentieel is voor de bescherming van persoonsgegevens binnen je organisatie. Menselijke fouten zijn de belangrijkste oorzaak van datalekken, en daarom is het cruciaal dat iedereen weet hoe ze persoonsgegevens veilig en verantwoord kunnen verwerken.

Waarom we dit besluit hebben genomen:

  1. Verhoogde privacybewustwording: In het digitale tijdperk zijn mensen steeds kritischer over hoe hun gegevens worden gebruikt. Door gratis toegang te bieden, willen we organisaties helpen om privacybewustzijn te vergroten.
  2. Preventie van datalekken: Goed opgeleid personeel kan datalekken en misbruik van persoonlijke informatie voorkomen, wat reputatieschade en verlies van klanten kan minimaliseren.
  3. Eenvoudig en toegankelijk: Met 12 korte online video’s kunnen medewerkers snel en efficiënt worden getraind. Dit maakt het eenvoudig om up-to-date te blijven met de laatste AVG-richtlijnen zonder veel tijd kwijt te zijn.
  4. Naleving van de wet: Door medewerkers goed te trainen in de AVG-regelgeving, kunnen bedrijven juridische gevolgen vermijden en ervoor zorgen dat ze altijd voldoen aan de wet.

Hoe je gebruik kunt maken van de gratis AVG-Opleiding:

  1. Activeer de opleiding: Log in bij AVG-support.nl en ga naar de tegel: AVG-Opleiding volgen en Deelnemers uitnodigen.
  2. Nodig teamleden uit: Stuur uitnodigingen naar je teamleden en volg zelf ook de training om snel up-to-date te zijn.

Met het gratis proefaccount van AVG-support.nl krijg je direct toegang tot deze online videotraining. Hierdoor kun je jouw kennis over de AVG vergroten en jouw team bijscholen. Mis deze kans niet om ervoor te zorgen dat iedereen binnen jouw organisatie weet hoe ze persoonsgegevens veilig en verantwoord moeten verwerken.

Probeer AVG-support.nl 30 dagen gratis

Wil je eenvoudig voldoen aan de AVG regels? AVG-support.nl helpt je te doen wat nodig is.

  • toets je organisatie en neem noodzakelijke maatregelen
  • maak gebruik van alle juridische documenten
  • behaal het AVG OK-vignet en laat zien dat je privacy serieus neemt

Ontdek zelf hoe het werkt. Maak een gratis proefaccount aan.

Meer nieuws

Vinted krijgt miljoenenboete voor schending AVG-regels

Het kledingplatform Vinted heeft een boete van bijna 2,3 miljoen euro gekregen van de Litouwse privacytoezichthouder SDPI. Het bedrijf heeft de Europese AVG-privacywet overtreden door niet goed om te gaan met verzoeken van gebruikers om hun persoonlijke gegevens te verwijderen. Lees meer

Recente datalekken en praktische tips om ze te voorkomen

Datalekken zijn nog steeds een groot risico en kunnen elke organisatie treffen. Hier zijn drie recente voorbeelden die laten zien waarom we altijd alert moeten blijven op het beschermen van persoonlijke gegevens. Lees meer

Hoe zorg je voor AVG-bewustwording binnen je organisatie?

Het naleven van de AVG is een gezamenlijke inspanning van iedereen in de organisatie. Maar hoe betrrek je medewerkers of vrijwilligers hierbij? In dit artikel delen we praktische tips en methoden om de AVG-bewustwording binnen jouw organisatie te vergroten.  Lees meer